За нас

Нашите Партньори

За нас

Мебели Нипес – българско качество и стил

Нашата фирма е създадена през 2001 година. Дейността ни е насочена към търговията на български мебели от водещи производители в бранша. Още тогава избрахме да работим единствено с фирми, доказали се пред Вас с иновативния си дизайн и добро качество.

В нашата продуктова гама ще намерите всичко, което необходимо за обновяването на Вашия дом. Разполагаме с голямо разнообразие на спални комплекти, холни секции, кухни, детско обзавеждане, антрета, матраци, офис мебели, трапезни и холови маси.

Вече 20 години следваме нашата стриктна политика да предложим перфектно качество на най-добрата цена.
Под всяка публикация на отделните продукти може да видите пълна информация за спецификацията на самия модел и цена на доставка. В случаите, че не е упомената такава, не се притеснявайте да се свържете с нас.

За нас е важно да получите точно това, което сте поръчали. Именно затова следим внимателно всяка поръчка и водим постоянна комуникация с клиентите. Това ни помогна да се наложим като име на българския пазар. Именно заради това, през тези години реализирахме много проекти за интериорен дизайн и удовлетворихме желанията на клиентите ни.

При нас ще откриете голямо разнообразие на висококачествени мебели в различен стил. Целта ни е да отговорим на всеки вкус и да Ви предоставим точно и коректно отношение. Имаме индивидуален подход към всеки клиент и на база желанията му, предоставяме реални срокове на доставка.

Извършваме доставки до всяка точка на страната, като за голяма част от градовете доставката е БЕЗПЛАТНА.

Свържете се с нас на телефон: 0889630030. На разположение сме 7 дни в седмицата за всеки, който желае да получи детайлна информация или има нужда от съвет при избора на обзавеждане.

Внесете във Вашия дом уют, хармония и свежо настроение с нашите водещи предложения.

Идеите от нас – изборът от Вас!