Без категория

Можете ли да имате качествен евтин гардероб?

Можете ли да имате качествен евтин гардероб?

Мечтаният интериор не винаги отговаря на бюджета, с който разполагате! Това налага правене на компромиси, които често са за сметка на качеството. Да откриете евтин гардероб не е трудно, но да намерите такъв, който да отговори на всичките Ви изисквания, може да се окаже почти невъзможно.

В днешно време много търговци и сайтове могат да Ви предложат обзавеждане на невероятни цени. За съжаление, тези мебели не винаги са най-оптималното за Вашия бюджет. Често са произведени в Китай от материали с ниско или лошо качество. Друг проблем е и тяхната визия, която може да не отговаря на Вашите естетически представи. 

Вече не е необходимо да се отказвате от мечтите си! Ние, от мебели Нипес, сме убедени, че си заслужава да инвестирате във Вашия дом. Затова си поставихме за цел да Ви предложим обзавеждане, което комбинира най-добрата цена и качество. 

В тази статия нашите професионалисти ще Ви помогнат да направите най-добрия избор, като Ви представят различните възможности на пазара. 

Какви са първите стъпки? 

Преди да започнете да търсите евтин гардероб, трябва да започнете от самото начало. Много хора правят грешката да тръгнат по магазините и да изберат първия модел, който най-много се доближава до тяхната мечтана визия. За съжаление, по този начин е възможно размерите на гардероба да не паснат на Вашето пространство и да се наложи да го върнете.

Затова винаги първата стъпка е да измерите мястото, с което разполагате. Помислете добре – къде точно искате да го поставите. Обърнете внимание на стената и нейните особености и внимателно ги запишете. По този начин ще имате ясна представа от какво точно се нуждаете.  

Втората стъпка е да сте наясно с мястото за съхранение, от което се нуждаете. Дали ще споделяте гардероба със своя партньор или той ще бъде изцяло за Вашите дрехи. Тук е важно да обърнете внимание и на вида дрехи, аксесоари и обувки, които имате. 

Помислете от колко рафтове, чекмеджета и стойки за окачване се нуждаете. 

Третата стъпка е да помислите за стила на Вашата спалня. Може би искате нещо, което да се съчетае с общата естика на спалнята или да бъде акцент, който да привлича вниманието. Може да се наложи да направите няколко минимални промени в цялостния интериор, ако изберете нещо по-елегантно от останалите мебели. 

Тук е добре да помислите и от чисто функционална гледна точка. Какво предпочитате – стандартни или плъзгащи врати? Ако нямате място за пълното отваряне на вратите, плъзгащите са по-добрият вариант. 

След като вземете тези важни решения, може да продължите напред! 

Можете ли да имате качествен евтин гардероб?

Какви качества трябва да притежават гардеробите?

При избора на евтин гардероб е важно да обърнете внимание на 3 основни фактора:

  • Размер – от ширината и дълбочината зависи колко дрехи ще може да съхраните в него. Възползвайте се максимално и от вертикалното пространство в стаята. Не се страхувайте да изберете настройки, които да увеличат неговата височина. По този начин ще може да оползотворите всяка кътче пълноценно. 
  • Материали – масово хората залагат на пластмасови модели, за да спестят средства. В нашия онлайн магазин Ви предлагаме евтини гардероби от ПДЧ и МДФ, които ще издържат години наред. Това са материали, които притежават всички необходими качества, а технологията на производство позволява цената им да е достъпна и да отговаря на Вашия бюджет. Здрави, твърди и плътни. С тях ще можете да създадете красив интериор, който ще съчетае удобство, функционалност и качество. 
  • Цена – дизайнерите често препоръчват да определите своя бюджет в началото, но да не се придържате строго към него. В някои от случаите може да получите много по-добро качество и стил, само ако доплатите минимална сума отгоре. Това е не само разумна инвестиция, но и  ще Ви спести много главоболия в бъдеще.  Няма смисъл  да купувате евтин гардероб, който само след няколко месеца ще се повреди и ще се налага да правите рекламация. 

Помислете за модулни гардероби!

Понякога, колкото и различни възможности да има на пазара, те не отговарят на Вашето пространство или изисквания. В тези случаи  Вие сами можете да изградите своето обзавеждане от нулата с модулните мебели!

Обърнете внимание, че тук е важно не просто да подберете различните модули, а прецизно да ги съчетаете според мястото, с което разполагате. Затова, ако не можете да се справите сами, НЕ се колебайте да потърсите помощ от нашите консултанти!

Те имат дългогодишен опит на мебелния пазар и с удоволствие ще отговорят на всички въпроси и изисквания! 

Кои евтини гардероби Ви препоръчваме? 

Еднокрилен гардероб Сити 1010 в цвят сонома арвен/бяло гланц.

Често гардеробът, който имате, може да не побира всичките Ви дрехи. Ако бюджетът Ви не позволява да закупите нов и по-голям, добър вариант е да добавите еднокрилен, ако пространството го позволява.

Еднокрилните гардероби са не само практични, но и изключително удобни. 

Със Сити 1010 ще спестите пари и ще получите необходимото допълнително място за своите дрехи, обувки и аксесоари. Обърнете внимание – вътрешното му разпределение е с 4 рафта. Ако се нуждаете от друго разпределение, разгледайте алтернативните модели в нашия онлайн магазин.

Размерите на Сити 1010 са както следва:

  • Ширина – 40 см.
  • Дълбочина – 52.50 см.
  • Височина – 191 см.

Ако настоящият Ви гардероб е по-висок или нисък, не се колебайте да се допитате до нашите сътрудници. Те с удоволствие ще Ви предложат подходяща алтернатива.

Двукрилен гардероб Сити 1001 в 4 цвята.

Двукрилните гардероби са подходящи за всяка стая – спалня, хол, трапезария и дори коридор. Те Ви предоставят много повече място за съхранение на вещи. Имат по-голям вътрешен обем, което ги прави подходящи за основни гардероби, в които да организирате дрехите, аксесоарите и обувките си. 

В зависимост от модела, разпределението им може да включва различни отделения като рафтове, закачалки и чекмеджета. Те са по-гъвкави в сравнение с еднокрилните и Ви дават възможност да организирате дрехите си според своите нужди. 

Сити 1001 е идеалният избор и за Вашия дом. Може да изберете между 4 красиви цвята – дъб сонома тъмна, дъб дакота, орех адмирал или венге + астра.

Неговите размери са:

  • Ширина – 80 см.
  • Дълбочина – 52.50 см.
  • Височина – 191 см.

С това ще завършим тази статия. Надяваме се да сме Ви помогнали да откриете своя евтин гардероб. Не се колебайте да се свържете с нас на телефони: +359 889 630 030 и +359886 158 559.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *