Полезно

Защо да изберете модулен гардероб?

Защо да изберете модулен гардероб?

Понякога е трудно да реализирате мечтата си за перфектен интериор. Много често мебелните магазини предлагат еднотипно обзавеждане за спални. То рядко се доближава до естетиката, функционалността и качеството, които повечето потребители търсят.

Трябва ли да се откажете от идеите си? Разбира се, че НЕ! В тази статия, ние от мебели Нипес, ще обърнем внимание на модулните гардероби и ще Ви дадем СЕДЕМ причини да ги изберете. 

Какво трябва да знаете?

Всеки дом се нуждае от дрешник в спалнята. Неговата функция е не просто да съхрани Вашите дрехи, обувки и аксесоари, а да Ви осигури лесен достъп до тях и удобство. 

В сферата на интериорния дизайн все повече хора се насочват към екологичния начин на живот и оптимизиране на вътрешното пространство по най-добрия начин. 

За разлика от стандартните модели, модулните се отличават с огромните си възможности за персонализация и преразпределение на вътрешното пространство. Тяхната адаптивност им позволява да отговорят и на Вашите изисквания за съхранение и дизайн. 

Това е причината последите проучвания да предвиждат, че до 2027 година над 69% от потребителите ще изберат именно този вид гардероби за домовете си. 

Защо модулните гардероби?

Модулното обзавеждане е създадено, за да отговори на Вашите специфични изисквания. Както можете да се досетите, то е съставено от различен брой модули. Те лесно могат да се сглобят по няколко начина или да се премахнат. Винаги могат да бъдат променени, за да отговорят на потребностите на Вашето семейство за усвояване на пространството и съхранение. 

Модулното обзавеждане е дългосрочна алтернатива, защото често се изработва от много по-качествени и издръжливи материали в сравнение със стандартните модели. 

Какви са техните предимства? 

Все повече фирми са готови да Ви предложат модулно обзавеждане с различни дизайни, стилове, цветове, форми и размери. Но, когато става въпрос за гардероби, е много важно да обърнете внимание на функциите им, защото те са тези, които увеличават максимално капацитета за съхранение. 

Вашите проблеми с липсата на място лесно и бързо могат да бъдат решени, ако изберете правилните модули. 

Модулните гардероби Ви предлагат:

  • Гъвкавост – могат да се променят и аранжират по различни начини, според Вашите променящи се нужди. Независимо дали живеете в малък апартамент или голяма къща, лесно можете да проектирате практично решение за Вашата спалня.  Винаги можете да добавяте или премахвате модули, да променяте размера и конфигурацията им. Ако се преместите в нов дом, можете да приспособите модулите според новото пространство. Винаги можете да закупите и допълнителни елементи, за да увеличите мястото за съхранение.
  • Спестяват място – лесносе вписват не само в спалнята, а и във всяка стая. Перфектно решение за малки жилища, защото предлагат различни елементи за съхранение – чекмеджета, рафтове, места за окачване, модули за обувки и аксесоари. По този начин ще избегнете допълнителните шкафове, които заемат допълнително място и правят интериора претрупан.

  • Лесна персонализация – от Вас зависи кои модули ще изберете и как ще ги съчетаете. Можете да се придържате към предложението на производителя, да ги изберете според мястото в спалнята или да се водите от предпочитанията си.

  • Функционалност – това е най-голямото предимство на модулните гардероби. Тяхната цел е не просто да Ви осигурят място за съхранение, а да улесни организацията и подреждането на дрехите. Рафтовете и чекмеджетата са съобразени с нуждата от достатъчно пространство, в което да съхраните вещите си. Обърнато е внимание и на ергономичността, за да не Ви се налага да се борите с планини от дрехи, в които никога не откривате нужното.

  • Лесен монтаж  – лесни за сглобяване, демонтиране и пренасяне. Не е нужно да сте професионален майстор, за да се справите с тях. Разбира се, ние от мебели Нипес можем да Ви предложим съдействие при инсталирането и монтажа на Вашите нови гардероби.

  • Лесна подддържка – материалите, от които са изработени нашите модулни гаредроби, са с високи качество и здравина. Това означава, че не се нуждаете от специални препарати, за да ги почистите. Достатъчно е да ги забърсвате периодично с мека кърпа.

  • Икономичност – с модулите имате възможност постепенно да разширявате Вашия гардероб и да добавяте нови елементи. Това ще Ви помогне да създадете уникално пространство за съхранение. 

Създайте стилен и уникален интериор в спалнята още днес! Поръчайте своя НОВ модулен гардероб през нашия онлайн магазин или на телефон: 0889 630 030.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *